Changing the rules of the game

HEB UW NAASTE LIEF - LOVE THY NEIGHBOUR

Postponed due to Covid! Uitgesteld in verband met Corona!


HEB UW NAASTE LIEF - LOVE THY NEIGHBOUR

Dat valt niet mee voor de christendemocratische politicus. Zeker niet als die naaste ook nog vluchteling, migrant, moslim en/of gekleurd is. Op 17 en 18 november zijn vertegenwoordigers van christendemocratische partijen uit heel Europa aanwezig op het EPP congres Rotterdam. Kom jij ook?

MiGreat organiseert een 30 uur durende migratie-marathon voor de deuren en daarbij hebben we jou nodig. Kom langs! Dit is het Facebook event.

Wil je samen met vrienden, een vereniging of gemeenschap minstens een half uur van het programma invullen? Bijvoorbeeld met spreken, preken, zingen, een gedicht voorlezen of iets anders? Of wil je helpen met de organisatie, de op- en afbouw en hand- en spandiensten? Samen zorgen we ervoor dat de politici niet om ons heen kunnen! Meld je aannnn, klik hier!

De EPP is de grootste partij in het Europese Parlement, een samenwerking van alle christendemocratische partijen in de EU. Onder andere het CDA is lid. Samen maken we een vuist tegen horrorkampen, pushbacks, geweld, marteling en dood aan de Europese grenzen. En laten we een geluid horen voor menselijk migratiebeleid ✊

Meer info? Mail ons op info@migreat.org!

MiGreat is geen christelijke of anderszins religieuze organisatie, maar verwelkomt alle levensbeschouwelijke stromingen.